Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Hindriks- Baas. Ik ben moeder van 2 kinderen en woon samen met mijn man en kinderen in Zuidbroek.  Ik heb mijn praktijk aan huis. Samen met mijn man en vrienden hebben we een deel van onze blokhut omgetoverd tot een prachtige "Zen- hut". Daarvoor heb ik gewerkt als schoonheidsspecialiste aan het Winschoterdiep, te Zuidbroek. Inmiddels staat de natuurzuivere huidverzorging op een laag pitje. Ik heb me volledig gestort op het geven van massages. Met passie en liefde ondersteun ik graag mensen, daar waar ik kan. Tijdens het geven van de huidverzorging en aromatherapie kwam ik erachter dat ik veel voldoening kreeg van het geven van massages. Ook is mijn interesse in het menselijk lichaam, geest en de samenwerking tussen beiden erg groot.

 

Daardoor werd ik gemotiveerd om me te gaan verdiepen in de massages, anatomie, fysiologie, pathologie en psycholie. Een paar jaar geleden startte ik met mijn massage- studie bij het DBA en heb ik inmiddels met grote trots mijn diploma Manueel Praktizijn ® behaald. Ook heb ik kort geleden met succes de opleiding medische basiskennis bij Con Amore afgerond. DIt was een pittige, leuke en leerzame ervaring.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren, de vertrouwen van mijn cliënten en de groei van mijn praktijk. Ik hoop dit voort te kunnen zetten zodat ik mijn passie en kennis met alle plezier kan blijven delen.

 

Warme groet, Petra