Wie ben ik?

 

Mijn naam is Petra Baas. Ik ben gek op de natuur. Ik hou van wandelen, bewegen (yoga), muziek en natuurlijk van mijn werk. Samen met mijn 2 kinderen en hondje woon ik in Zuidbroek. Inmiddels werk ik alweer 5 jaar als massagetherapeute en heb ik nog steeds mijn praktijk aan huis. Ik ben begonnen met masseren in een blokhut, mijn prachtige Zen- hut, waar ik met veel plezier jaren heb gewerkt. Door veranderingen in de relatie en ruimtegebrek ben ik inmiddels verhuisd naar een grotere woning met meer ruimte en mogelijkheden voor mijn praktijk. Naast het geven van de klassieke/ segmentale massages en Shiatsu Ryoho, heb ik me verder verdiept in de Zen shiatsu en in Do-In, lichamelijke rek en strekoefeningen van het lichaam (yoga). Naast Manueel Praktizijn ® ben ik nu ook werkzaam als Shiatsu Practitioner en Do-In Teatcher. Hiermee verdiep ik me in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Nog steeds ondersteun ik met passie en liefde mensen, daar waar ik kan. Mijn interesse in het menselijk lichaam, geest en de samenwerking tussen beide is erg groot. Ik weet zeker dat ik nooit ben uitgeleerd. Ik volg nog steeds met veel plezier studies en bijscholingen. Ook ben ik nog steeds ontzettend dankbaar voor alles wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren, het vertrouwen van mijn cliënten en de groei van mijn praktijk. Dit hoop ik voort te kunnen zetten zodat ik mijn passie en kennis met alle plezier kan blijven delen.

 

   Warme groet, Petra