(ZEN) SHIATSU & MASSAGETHERAPIE:

 

De behandelingen met therapeutische doeleinden komen voor een deel in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit alleen vanuit een aanvullend pakket. Per zorgverzekeraar kan dit verschillen. Daarom raad ik u aan, voordat u een afspraak maakt voor een behandeling, contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te kijken of uw verzekering de behandelingen vergoed. Meer informatie over verzekeraars en vergoedingen vind u onder aan deze pagina. 

 

Consult 75 min:                                  

(consult incl. een intake gesprek)

€88,00 

 

Consult 55 min. t/m 18 jaar:            

€70,00

Consult 60 min. 18+ jaar:                         

€75,00

 

 

Consult 90 min:

(consult incl. persoonlijke coaching middels een DO IN les op maat)

€95,00

 


 

(ZEN) SHIATSU & AROMAMASSAGES:

 

Deze behandelingen zijn niet bedoeld voor therapeutische doeleinden. Al hebben ze zeker wel een helende werking op lichaam en geest. Ze komen NIET in aanmerking voor een vergoeding. Ze zijn los te boeken wanneer u geen directe klachten ervaart, maar het heerlijk vind om gemasseerd te worden. Voor de ontspanning of om uw lichaam en geest een oppepper te geven. Deze behandelingen zijn ook geschikt om als cadeau te geven, middels een cadeaubon.

 

Behandeling Shiatsu stoelmassage (35 min.):                          

€ 40.-

Behandeling Shiatsu en of klassieke lichaamsmassage (60 min.):

€ 68.-

Behandeling ZEN shiatsu (60 min.):

€ 70.-

 

Behandeling Pure Zen Aromamassage (75 min.):                     

 

Deze uitgebreide wellness behandeling bestaat uit een warme voetenbad , met ZECHSAL magnesium en etherische oliën. Een uitgebreide lichaamsmassage met warme olie en etherische oliën. Afsluitend een bijpassende drankje. Aroma stampt af van aromatherapie. Met aromatherapie worden er tijdens een massagebehandeling gebruikt maakt van een 100% natuurlijke etherische olie. Die door zijn geur en zijn helende werking een weldaad is voor lichaam en geest. 

 

€ 75.-

 

 

De prijzen zijn geldig van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024

 


 

VERGOEDINGEN:

 

De behandeling met therapeutische doeleinden komen in aanmerking voor een vergoeding, vanuit een basis inclusief aanvullend verzekeringen. Op de site van de NVST kunt u meer informatie vinden over de verzekeringen en hun vergoedingen. Pure Zen is ingeschreven als A- lid bij de beroepsvereniging NVST (Nederlandse Vereniging Soma Therapeuten) en staat geregistreerd als registratietherapeut BCZ ® bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementair en Alternatieve Zorg). Pure Zen staat ook in de Zorggids vermeld en is te vinden bij Vergelijk en Kies. De consulten en behandelingen die uit de polisvoorwaarden wel worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico.

 

Via onderstaande link kunt u meer informatie vinden over de verzekeringen en vergoedingen:

https://www.nvst.nl/zorgverzekeraars/

 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik u te allen tijden,

 

goed uw polisvoorwaarden te bekijken en of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.


Meer informatie over de beroepsvereniging NVST:

https://www.nvst.nl/

 

Meer informatie over de RBCZ:

http://www.rbcz.nu/index.html