De Shiatsu- stoelmassage:

 

Met een passie voor masseren, heb ik naast mijn opleiding als Manueel praktizijn een cursus Shiatsu- stoelmassage gevolgd. De cursus heeft mij geholpen dieper in de Shiatsu- materie te komen. Naast de Westerse geneeskunde is deze massage meer gericht op de Oosterse geneeswijze. De massage heeft mij verbaasd en ik ben erg onder de indruk wat je met deze massage- techniek in een korte tijd kunt bereiken. 

Je lichaam ontspant en krijgt tegelijk een boost. 

 

Ik gebruik de Shiatsu stoelmassage  ook klachten gericht tijdens de massagetherapie en combineer hem vaak met de Shiatsu Ryoho massage. Dit is ideaal bij nek, schouder en armklachten.  

 

Bij de Shiatsu stoelmassage mogen de kleren aanblijven. Je hoeft niet plat te liggen. Je zit in een heerlijke comfortable houding en je hoofd wordt ondersteund door een zachte kussen. Dit maakt de stoel toegankelijk voor iedereen. In 30 min. word u lichaam ontspannen en krijgt uw zenuwstelsel een boost.

 

De stoel is makkelijk te vervoeren, dit maakt het mogelijk dat ik de Shiatsu stoelmassage bij u thuis kan geven. Hierbij word €0.25.- per km extra in rekening gebracht.